FAQ.

Voor veel mensen is hun baan een belangrijk onderdeel van hun leven, voor sommigen zelfs onderdeel van hun identiteit.
Je brengt een groot gedeelte van je leven door aan het bouwen van je carrière, dus je mag trots zijn op wat je doet en wie je bent.

Laat een sterke eerste indruk achter wanneer je mensen je foto zien, op je website, tijdens je sollicitatie, op je social media kanalen. Als je trots bent op wie je bent en op wat je doet, mag je dat laten zien met sterke portretten.
Sterke portretten, voor een sterke persoon. 

Veel mensen weten in het begin niet goed wat ze moeten doen wanneer ze een fotosessie hebben geboekt. Daarom is het mijn doel om de expert te zijn die de spanning wegneemt en ze begeleid tijdens de fotoshoot. Zo komen we tot de mooiste foto’s die je ooit van jezelf hebt gezien.

Omdat de fotoshoot helemaal voor jou op maat gemaakt wordt, spreken we van te voren persoonlijk of online af. Zo kunnen we bepalen wat het beste bij past. Ik help je door te laten zien welke mogelijkheden en stijlen er zijn, wat je het beste mee kunt nemen en hoeveel kledingsets je nodig hebt. 

Wil je advies van een styliste? Dat kan ook!

De kosten van een portretsessie verschillen per soort.
Kom je voor een luxe portretsessie met daarbij visagie, champagne en je foto afgedrukt op groot formaat of kom je alleen voor een nette zakelijke profielfoto? 
Afhankelijk van je wensen kunnen de prijzen per fotoshoot verschillen. 
Het starttarief ligt op €350,-. 

Wil je meer informatie? Vraag het me gerust! Ik geef het je graag.