FAQ.

Voor veel mensen is hun baan een belangrijk onderdeel van hun leven, voor sommigen zelfs onderdeel van hun identiteit. Zeker als je ondernemer bent. 
Je brengt een groot gedeelte van je leven door aan het bouwen van je carrière of je bedrijf, dus je mag trots zijn op wat je doet en wie je bent.

Laat een sterke eerste indruk achter wanneer je mensen je foto zien, op je website, tijdens je sollicitatie, op je social media kanalen. Als je trots bent op wie je bent en op wat je doet, mag je dat laten zien met sterke portretten.

Sterke portretten, voor een sterke persoon. 

Veel mensen weten in het begin niet goed wat ze moeten doen wanneer ze een fotosessie hebben geboekt. Daarom is het mijn doel om de expert te zijn die de spanning wegneemt en ze begeleid tijdens de fotoshoot. Zo komen we tot de mooiste foto’s die je ooit van jezelf hebt gezien.

Omdat de fotoshoot helemaal voor jou op maat gemaakt wordt, spreken we van te voren af, of we bellen even. Zo kunnen we bepalen wat het beste bij je past. Ik help je door te laten zien welke mogelijkheden en stijlen er zijn, wat je het beste mee kunt nemen en hoeveel kledingsets je nodig hebt. 

Wil je advies van een styliste? Dat kan ook! Ik werk samen met Kim Meijers

De kosten van een portretsessie verschillen per soort.
Kom je voor een luxe portretsessie met daarbij visagie, champagne en je foto afgedrukt op groot formaat of kom je alleen voor een nette zakelijke profielfoto? 
Afhankelijk van je wensen kunnen de prijzen per fotoshoot verschillen. 
Het starttarief ligt op €350,-. 

Wil je meer informatie? Vraag het me gerust! Ik geef het je graag.

Je bent nooit te oud of te jong voor een goede foto van jezelf. Een foto is een momentopname die je voor altijd met je meedraagt. Zo kun je vol trots over 20 jaar nog terugkijken naar je mooie zelf van nu. Want zo mooi en jong als je nu bent, word je nooit meer. 

Nee, echt niet! Ik ben lekker down to earth en hou wel van een gezellig kletspraatje. Als je mijn studio binnenloopt zie je geen poeha.

Tijdens de fotoshoot werk ik hard om de mooiste beelden van je te maken, maar ik hou zeker van een grapje. Dus als je het spannend vindt, ben je aan het goede adres, ik stel je binnen no time op je gemak.

Onzin! Jij bent mooi zoals je bent en je mag er zijn! Daar geloof ik heilig in. Dat is de reden waarom ik ben gaan specialiseren in portretfotografie. Hele normale mensen laten zien dat ze echt heel mooi zijn. 

Je moet soms alleen een beetje hulp hebben. Ik werk met een paar hele lieve en vooral hele goede visagistes. 

Reny Schijven en Charlotte Joosten