FAQ.

Veel mensen weten in het begin niet goed wat ze moeten doen wanneer ze een fotosessie hebben geboekt. Daarom is het mijn doel om de expert te zijn die de spanning wegneemt en ze begeleid tijdens de fotoshoot. Zo komen we tot de mooiste foto’s die je ooit van jezelf hebt gezien.

Omdat de fotoshoot helemaal voor jou op maat gemaakt wordt, spreken we van te voren persoonlijk of online af. Zo kan ik je een beetje leren kennen en kunnen we bepalen wat het beste bij past. Ik help je door te laten zien welke mogelijkheden en stijlen er zijn, wat je het beste mee kunt nemen en hoeveel kledingsets je nodig hebt. 

Wil je advies van een styliste? Dat kan ook!

Ja! Mannen zijn ook welkom. De poses en de kleding zullen natuurlijk allemaal anders zijn, maar ook mannen kunnen een boudoirsessie boeken! Afhankelijk wat bij je past, kan dit sportief of glamour zijn. Dit bespreken we tijdens het kennismakingsgesprek.

De boekingskosten zijn € 350 en daarmee reserveer je je datum. Dit is inclusief een kennismakingsgesprek, professionele visagie, een volledig begeleide fotoshoot en een afspraak voor de onthulling en bestelling.

De boudoirpakketten, inclusief prachtige albums of folioboxen, starten vanaf €1850. Dit is inclusief de boekingskosten en per pakket een verschillend aantal foto’s.  Je hebt de mogelijkheid om deze pakketten uit te breiden met extra services, volgens jouw wensen. 

Wil je meer informatie? Vraag het me gerust! Ik ga je laten zien hoe mooi je bent.